Snelle levertijd
Groothandel
Importeur

Kunst Buxusbol op stam 50 cm UV

Productomschrijving
Bent u op zoek naar een stijlvolle kunstplant om een binnen- of buitenruimte op te fleuren? Kies dan voor de Kunst Buxus Bol met een diameter van 35cm. en een hoogte van 50 cm. De Buxus is al eeuwenlang een veelgebruikte smaakmaker en wordt in de meest bijzondere vormen geknipt. Deze fraaie namaak Buxus heeft een elegante bolvorm, een stevige houte...

Bent u op zoek naar een stijlvolle kunstplant om een binnen- of buitenruimte op te fleuren? Kies dan voor de Kunst Buxus Bol met een diameter van 35cm. en een hoogte van 50 cm. De Buxus is al eeuwenlang een veelgebruikte smaakmaker en wordt in de meest bijzondere vormen geknipt. Deze fraaie namaak Buxus heeft een elegante bolvorm, een stevige houten stam en kleine kunststofbladeren van hoge kwaliteit. U maakt het plaatje compleet met een luxe vierkante of ronde sierpot. Een mooie kunstplant om in meervoud neer te zetten in een binnentuin, op een balkon of aan beide kanten naast de voordeur. Ga ook voor stijlvol en kies voor deze kunst Buxus.

Deze en andere buxussen zijn ook verkrijgbaar in uv-bestendige vorm. Bekijk hiervoor ons volledige kunst buxus assortiment.

 

Specificaties 

 Kleur groen
 Materiaal kunststof 
 Diameter plant (cm) Ø27
 Hoogte (cm) 50
 Afmetingen pot (cm) Ø12 x H10
 Aanbevolen diameter sierpot (cm) 17 tot 27

Bekijk hier al onze sierpotten.

Productspecificaties

Artikelnummer
7221
SKU
7221
EAN
8785275765473

Previously viewed