Snelle levertijd
Groothandel
Importeur

Waarom producten van Greenmoods?

Leer hier meer over onze producten!

Wie zijn wij?

Greenmoods biedt een uitgebreid assortiment aan prachtige kunstplanten en -bloemen van hoogwaardige kwaliteit, wij zijn een groothandel dat focust op zakelijke klanten denk hierbij aan Interieurdesigners, wederverkopers, architect bureaus etc. Als onderneming begrijpen wij de wensen en behoeftes voor jou zakelijke projecten en doelen, wij bieden onze producten daarom voor een net zo hoge kwaliteit maar een langere prijs. Je kunt meer te weten komen over ons bedrijf door een kijkje te nemen bij het kopje over ons.

 Ons assortiment:

Wij zijn een groothandel voor kunstplanten en -bloemen, naast onze webshop hebben we een showroom gevestigd in Rotterdam. De producten van Greenmoods zijn verdeeld in een aantal categorieën:

Wij bieden een erg uitgebreide scala aan kunstplanten en -bloemen, uitgebreid assortiment kunstplanten en -bloemen in verschillende soorten, maten en stijlen. Of je nu op zoek bent naar een elegante orchidee, een weelderige olijfboom of een kleurrijke boeket bloemen, wij hebben de perfecte keuze voor jou. Ons brede assortiment stelt je in staat om de juiste producten te vinden die passen bij jouw specifieke behoeften en smaak.

Waarom kunstplanten?

Wat is het voordeel van kunstplanten en -bloemen in tegenstelling tot echte planten en bloemen? Hoewel echte bloemen en planten een bepaalde charme hebben bieden kunstplanten en -bloemen tal van voordelen op het gebied van gemak en duurzaamheid. Denk hierbij aan dat ze onderhoudsvriendelijk zijn, ze vereisen weinig tot geen onderhoud, je hoeft ze geen water, te geven, te snoeien of te bemesten. Daarnaast maakt de hoeveelheid zonlicht ook niet uit en kunnen onze planten en bloemen op elke gewenste plek geplaatst worden. Verder heb je te maken met duurzaamheid, in plaats van steeds nieuwe bloemen en planten aan te moeten schaffen blijven kunstplanten en -bloemen jarenlang mee. Onze producten hebben een langdurige schoonheid, ze verwelken niet, laten geen bladeren vallen en behouden hun kleur, waardoor ze er altijd aantrekkelijk uitzien. Daarnaast vervagen ze niet door zonlicht en hebben geen last van seizoensveranderingen. Als laatste zijn kunstplanten en -bloemen allergievriendelijk en geschikt voor alle omgevingen, dus voor zowel binnen- als buitengebruik (bestand tegen verschillende weeromstandigheden)