Snelle levertijd
Groothandel
Importeur

Cycas Kunstpalm Classic 165 cm

Productomschrijving
Overgiet elke ruimte met een tropisch sausje door deze mooie Cycas Kunstpalm Classic aan te schaffen. De kunst palmboom bestaat uit twee stammen die beiden van echt hout zijn. De langste van het stel is 1.65 m. hoog inclusief palmblad. Voorzien van langwerpige groene bladeren die gemaakt zijn van stevig en kleurvast kunststof.Erg geslaagd in versch...

Overgiet elke ruimte met een tropisch sausje door deze mooie Cycas Kunstpalm Classic aan te schaffen. De kunst palmboom bestaat uit twee stammen die beiden van echt hout zijn. De langste van het stel is 1.65 m. hoog inclusief palmblad. Voorzien van langwerpige groene bladeren die gemaakt zijn van stevig en kleurvast kunststof.

Erg geslaagd in verschillende binnenruimtes, bijvoorbeeld als eyecatcher in een kantoorruimte, in een showroom met moderne designmeubelen of in een subtropisch zwembad. En als u een liefhebber bent van palmen kunt u de kunstboom natuurlijk ook een mooi plekje geven bij u thuis. Kiest u meteen een mooie sierpot uit om deze luxe Cycas Kunstpalm compleet te maken?

 

Specificaties 

 Kleur groen
 Materiaal plant kunststof
 Materiaal stam hout 
 Diameter plant (cm) 90
 Hoogte (cm) 165
 Afmetingen pot (cm) Ø18 x H15
 Aanbevolen diameter sierpot (cm)
 

Bekijk hier al onze sierpotten.

Productspecificaties

Artikelnummer
4006
SKU
4006
EAN
8785275765350

Previously viewed