Snelle levertijd
Groothandel
Importeur

Kunst Buxusbol op stam 50 cm UV

Productomschrijving
Wilt u het binnen of buiten gezelliger en stijlvoller maken? Dan is deze kunst Buxusbol net wat voor u. Het kunstboompje is een halve meter hoog en heeft een diameter van 35 cm. De bol rust op een stam van echt hout. Voor de kleine blaadjes is gebruik gemaakt van hoogwaardig kunststof. De afwerking is erg fraai en de blaadjes hebben verschillende t...

Wilt u het binnen of buiten gezelliger en stijlvoller maken? Dan is deze kunst Buxusbol net wat voor u. Het kunstboompje is een halve meter hoog en heeft een diameter van 35 cm. De bol rust op een stam van echt hout. Voor de kleine blaadjes is gebruik gemaakt van hoogwaardig kunststof. De afwerking is erg fraai en de blaadjes hebben verschillende tinten groen. De bol met blaadjes vormt samen met de houten stam een natuurgetrouw geheel. Maak de stijl definitief met een sierpot. Een stoer vierkant exemplaar misschien, een chique witte pot of een opvallend knalrode plantenbak. De kunst buxusbol is uv-bestendig en kan dus zowel binnen als buiten neergezet worden. Op het balkon bijvoorbeeld, naast de voordeur of in een binnentuin.

Bekijk ook de rest van ons uitgebreide assortiment aan kunst buxusplanten en kunst laurieren en combineer eenvoudig de mooiste exemplaren voor een stijlvolle uitstraling.

 

Specificaties 

 Kleur groen
 Materiaal kunststof (UV-protected)
 Diameter plant (cm) Ø27
 Hoogte (cm) 50
 Afmetingen pot (cm) Ø12 x H10
 Aanbevolen diameter sierpot (cm) 17 tot 27 cm

Bekijk hier al onze sierpotten.

Productspecificaties

Artikelnummer
7221uv
SKU
7221uv
EAN
8785275765817

Previously viewed