Snelle levertijd
Groothandel
Importeur

Kunstpalm Areca 200 cm

Productomschrijving
Om te zien dat deze prachtige Kunstpalm Areca niet echt is moet u wel heel dichtbij komen en heel goed voelen. De indrukwekkende 2.00 m. grote kunstboom uit het veelzijdige assortiment van Easyplants is nauwelijks van echt te onderscheiden. Als u langskomt in onze showroom dan ziet en voelt u het bewijs. De stam is gemaakt van echt hout en aan de b...

Om te zien dat deze prachtige Kunstpalm Areca niet echt is moet u wel heel dichtbij komen en heel goed voelen. De indrukwekkende 2.00 m. grote kunstboom uit het veelzijdige assortiment van Easyplants is nauwelijks van echt te onderscheiden. Als u langskomt in onze showroom dan ziet en voelt u het bewijs. De stam is gemaakt van echt hout en aan de bovenzijde voorzien van karakteristieke langwerpige bladeren. Perfect voor het creëren van een tropische sfeer, bijvoorbeeld in het restaurant van een binnenzwembad of sauna complex. Welke ruimte maakt u compleet met deze schitterende Areca kunstpalm?

Naast de Areca palmboom, heeft Easyplants nog vele andere kunstpalmen in het assortiment. Bekijk ons uitgebreide assortiment.

 

Productspecificaties

Artikelnummer
4226
SKU
4226
EAN
8785275765503

Previously viewed