Snelle levertijd
Groothandel
Importeur

9 juni 2023

Inspiratie Olijf kunstplanten

Olijfboom:

Een persoonlijke favoriet is onze olijfboom collectie, we bieden een brede collectie aan olijfbomen dit bevat olijfbomen van 120 cm tot 200 cm, met en zonder olijven en in verschillende stijlen. Onze kunst olijfbomen zijn door specialisten ontworpen en geproduceerd ze zijn niet te onderscheiden met echte olijfbomen, ze hebben dezelfde charmante groene balderen en vorm olijven als echte olijfbomen.

Olijfbomen zijn zowel binnen als buiten een erge hit voor verschillende interieur stijlen, ze creëren in beide gevallen de juiste inspirerende ambiance. Een voorbeeld is op een patio of terras, plaats de olijfboom in een grote pot naar keuze die past bij jou sfeer. Combineer de olijfboom met comfortabele buiten-meubelen, kussens en sfeerverlichting voor een rustgevende maar luxe sfeer.

Een populaire stijl waar olijfbomen mee gecombineerd worden is een mediterrane stijl, denk hierbij aan Zuid-Europa. Deze sfeer kun je zelf creëren door onze olijfboom in bijvoorbeeld een aardewerken pot, met zachte lichten en keramische tegels. Ga hier voor een sfeer als de Spaanse kusten, de Griekse huizen met witte muren en de Toscaanse straten in Italië. Je creëert hier een warme zachte sfeer in jouw gewenste ruimte.

Denk niet alleen aan woningen maar ook aan zakelijke panden, olijfbomen zijn de ideale toevoeging aan kantoorpanden en dergelijke ruimtes. Op deze manier voeg je toch een warme luxesfeer toe aan een zakelijke ruimte. Denk ook aan restaurants, olijfbomen kunnen perfect gecombineerd woorden aan horecazaken als Italianen en Grieken.

Dit zijn enkele voorbeelden voor het stijlen van onze kunst olijfbomen, als er behoefte is de bomen fysiek te bekijken kom dan gerust langs bij onze showroom in Rotterdam, daarnaast kun je altijd verder een kijkje kunnen nemen in onze webshop!

Phone: +31 (0)10 322 0091 | Mail: [email protected]