Snelle levertijd
Groothandel
Importeur

9 juni 2023

Inspiratie Strelitzia kunstplanten

Strelitzia:

Een van onze meest populaire producten is de Strelitzia, deze plant komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. Kunst Strelitzia planten, ook wel bekend als paradijsvogelbloemen, zijn prachtige en exotische toevoegingen aan elk interieur. Bij Greenmoods bieden we hoogwaardige kunst Strelitzia planten die niet van echt te onderscheiden zijn. De plant heeft prachtige grote sterke bladeren en is een echte Eye-catcher in elke ruimte.

De strelitzia past in elke type ruimte, de plant geeft een luxe uitstraling en maakt de ruimte af. Deze plant is goed te combineren aan verschillende type ruimtes, een voorbeeld hiervan is een tropische stijl en inrichting. Plaats de plant in een bijpassende grote pot en combineer de Strelitzia met andere exotische planten, bijvoorbeeld de Alocasia en de Monstrera. Richt de ruimte verder in met meubels van bamboe of riet voor die echte tropische sfeer.

Daarnaast is de Strelitzia ook goed te combineren met een minimalistische stijl, maak de plant een statement in de ruimte en zorg toch voor dat vleugje groen. Zorg hier voor strakke meubels en een neutraal kleurenpalet. Een veel voorkomende omgeving waar gebruik wordt gemaakt van minimalistische stijlen zijn zakelijke panden zoals kantoren of ziekenhuizen. De Strelitzia zorgt voor een elegante en stijlvolle uitstraling.

Bent u opzoek naar de gewenste groene toevoeging aan uw ruimte? Neem een beter kijkje naar onze Strelitzia in de webshop of kom langs bij onze showroom!

Phone: +31 (0)10 322 0091Mail: [email protected]